Nye medier:
Velkommen til A4 Medier

Facebookannonce_-_A4medier__1_
3. apr. 2019 16.00
Vil du klædes bedre på til dit arbejdsliv? Er du engageret i samfundet? Interesserer arbejdsmiljøet dig? Så er A4 Medier noget for dig. Velkommen til, lyder det fra chefredaktør Nicolai Kampmann.

Velkommen til A4 Medier!

Denne dag har vi glædet os til!

I dag åbner vi den flersidede medieportal A4 Medier. Det er afløseren for det, du tidligere har kendt som Ugebrevet A4. Denne fine titel har vi sagt 'tak for nu' til, men fortsætter i sporet fra Ugebrevet A4.

Vi vil involvere og udfordre arbejdsmarkedets parter. Vi vil fortælle om kommende tendenser, bringe debat og holdninger, give dig interviews og nyheder. Alt sammen for at dyrke de unikke sider ved den danske arbejdsmarkedsmodel.

Vi vil være medier for et respektfuldt og konkurrencedygtigt dansk arbejdsmarked.

På A4 Medier vil vi skabe værdi for dig som læser eller lytter. Du får indhold, uanset hvor ung eller gammel du er. Om du er ansat, studerende, tillidsvalgt, leder - eller af en eller anden grund ikke på arbejdsmarkedet.

Vi stiller redaktionelt med et stærkt og ambitiøst hold med erfaring fra dagspressen, A4, faglige medier og fra kommerciel produktudvikling.

I dag vil alt indhold være gratis. Men fra den 24. april vil indholdet på A4 Arbejdsmiljø kun kunne tilgås bag et betalt login. Dette vil også gælde for senere portaler.

Vi kan ikke længere stille alt indhold gratis til din rådighed. Som på andre medier, må du overveje, om vores journalistik og indhold er godt nok til, at du vil betale for det.

A4 Arbejdsmiljø finder du relevante nyheder og artikler med perspektiv om både psykisk og fysisk arbejdsmiljø. Du finder artikler med faglig indsigt, synspunkter og fra og med 24. april meget mere. 

A4 Jobliv finder du aktuelle jobopslag, historier om karriere, guides, råd og gerne fokus på muligheder og udfordringer på arbejdspladsen. For den enkelte og for en gruppe af medarbejdere

A4 Arkiv giver dig adgang til mange stærke og tankevækkende artikler fra Ugebrevet A4s arkiv.

A4 Podcast vil tilbyde dig dybdegående indsigt om dansk politik, arbejdsmarkedet og temaer, der gør dig klogere på, hvor fagbevægelsen er på vej hen.

Generelt vil vi være konstruktive og engagerede, men ikke ukritiske.

Har du tanker eller forslag til, hvordan vi kan blive bedre – eller hvad du gerne ser os tage op: Skriv til mig på [email protected].

Jeg håber, du vil følge os med interesse.

Med venlig hilsen 

Nicolai Kampmann, chefredaktør

PS Inden længe vil vi lancere flere indholdsportaler om vores arbejdsliv. Stay tuned!