FH ansætter ny cheføkonom med fortid i flere ministerier

Damoun-fotor-202404041563
Damoun Ashournia. Foto: Fagbevægelsens Hovedorganisation
4. apr. 2024 15.00
Damoun Ashournia starter 1. juni som ny cheføkonom i Fagbevægelsens Hovedorganisation. Han kommer fra en stilling som analysechef i Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) har ansat en ny cheføkonom.

Og det er 41-årige Damoun Ashournia, som fra 1. juni skal være FH's førende talknuser. Han har senest været analysechef i Uddannelses- og Forskningsministeriet. 

"FH er en vigtig samfundsinstitution, der er afgørende for, at vi i Danmark kan have en bæredygtig økonomisk udvikling. Jeg glæder mig til at arbejde for at løse centrale samfundsudfordringer og skabe bedre vilkår for lønmodtagerne sammen med dygtige kollegaer i hele fagbevægelsen," siger Damoun Ashournia i en pressemeddelelse.

Damoun Ashournia har tidligere arbejdet i Uddannelses- og Forskningsministeriet og Finansministeriet. Derudover har han blandt andet undervist på University of Oxford.

"Damoun Ashournia er et kæmpe scoop for FH. Med ham ombord bliver vi endnu bedre rustet til at udvikle og formidle politik, der sikrer, at vækst og velfærd også kommer lønmodtagerne til gavn. Jeg glæder mig meget til, at Damoun sammen med vores politikere, medlemsorganisationer og dygtige medarbejdere vil sætte dagsordener på vegne af FH og lønmodtagerne," siger Mads Reinholdt, direktør for FH.