Holbæk Kommune henter ny afdelingsleder på beskæftigelsesområdet i Høje-Taastrup

renemajlundholbaek
René Majlund er ny afdelingsleder for økonomiteamet på blandt andet arbejdsmarkedsområdet i Holbæk Kommune.

Holbæk Kommune har fået ny afdelingsleder for økonomiteamet på arbejdsmarkeds, - uddannelses, - og borgerserviceområdet. Det bliver René Majlund, der kommer fra en stilling som chefkonsulent i Høje-Taastrup Kommune. 

Her arbejdede han med økonomi og driftsstyring på primært beskæftigelsesområdet. René Majlund tiltrådte i sin nye stilling 1. august, og han ser frem til de nye opgaver på et område, hvor der sker store forandringer. 

”Efter er halvt år med fokus på dataunderstøttet ledelse i et strategisk perspektiv i Økonomicentret (i Høje-Taastrup Kommune, red.), vender jeg hjem til beskæftigelsesområdet. Og hvilken tid at gøre det på! I juni kom en ekspertgruppe med anbefalinger til fremtidens beskæftigelsesindsats, som på flere måder ændrer måden, vi tænker beskæftigelsesindsatsen på. Det bliver næppe som ekspertgruppen forslår, men beskæftigelsesområdet går en spændende tid i møde,” skriver René Majlund i et opslag på LinkedIn.

René Majlund nåede at være ansat i Høje-Taastrup Kommune i syv år. Først som specialkonsulent og derefter som chefkonsulent. Han har også tidligere været ansat i Skanderborg Kommune. 

René Majlund er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.

GDPR