Kost og Ernæringsforbundet forfremmer forhandlingschef til direktør

RpJVv9Pg5hxjiQfjJqdBvUcU7zMBL0YATb353AEh
Thomas Lyng Johannessen blev ansat som forhandlingschef i Kost og Ernæringsforbundet 1. marts 2024. Foto: Kost og Ernæringsforbundet
Thomas Lyng Johannessen overtager 1. september direktørposten i Kost og Ernæringsforbundet efter Jakob Bøving Arendt.

Kost og Ernæringsforbundets nuværende medlems- og forhandlingschef, Thomas Lyng Johannessen, skal fra 1. september være ny direktør for Kost og Ernæringsforbundet.

Thomas Lyng Johannessen blev ansat som forhandlingschef i Kost og Ernæringsforbundet 1. marts 2024. Før det var han direktør hos Rambøll Management Consulting og har også en fortid i Undervisningsministeriet, skriver Kost og Ernæringsforbundet i en pressemeddelelse.

"Det er en spændende og vigtig tid for ernæringsprofessionelle, og jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med både hovedbestyrelsen og alle vores medlemmer for at sikre, at vores stemme bliver hørt, så vi ikke bare sikrer de bedst mulige vilkår for vores medlemmer, men også, at ernæring bliver tænkt ind i alle relevante kontekster i samfundet," siger Thomas Lyng Johannessen i pressemeddelelsen.

Kost og Ernæringsforbundets nuværende direktør, Jakob Bøving Arendt, stopper med udgangen af august, hvorefter han tiltræder som direktør i Rådet for Sikker Trafik.

GDPR