Har din arbejdsplads skabt positive forandringer med internt samarbejde? Så kan den måske kåres som 'Årets samarbejdsinitiativ'

_DSC7855
Sidste år gik prisen til Scandic Aarhus City, som blev hyldet for en vedvarende indsats for at inkludere unge, mennesker med funktionsnedsættelse og personer med udenlandsk baggrund på arbejdspladsen. Foto: A4 Medier
Har din arbejdsplads taget initiativ til eller gennemført et samarbejdsinitiativ, der har forbedret samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere?

Har din arbejdsplads taget initiativ til eller gennemført et samarbejdsinitiativ, der har forbedret samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere?

Så er det nu, I kan få anerkendelse for jeres indsats. Prisen 'Årets samarbejdsinitiativ' uddeles til både ledere og medarbejdere i en organisation, der har skabt positive forandringer gennem samarbejde. Prisen kan tildeles både enkeltpersoner og grupper.

Indstil til årets samarbejdsinitiativ her

Sidste år gik prisen til Scandic Aarhus City, som blev hyldet for en vedvarende indsats for at inkludere unge, mennesker med funktionsnedsættelse og personer med udenlandsk baggrund på arbejdspladsen.

Scandic Aarhus City blev også anerkendt for sit arbejde med at tage imod ukrainske flygtninge og hjælpe dem med at finde fodfæste i Danmark. Hotellet modtog prisen foran et stort publikum, og dets direktør, Nina Carlslund, fremhævede stoltheden over at blive anerkendt for deres inklusionsarbejde i en branche, hvor arbejdsmiljøet kan være udfordrende.

Sådan laver du en god indstilling

Når du indstiller en kollega til prisen, er det vigtigt at give konkrete eksempler fra jeres arbejdsplads. Her er nogle råd til at lave en god indstilling:

  • Beskriv specifikke eksempler: Fortæl, hvordan og hvornår din tillidsrepræsentant har gjort en forskel
  • Fokus på handlinger: Beskriv præcist, hvad din tillidsrepræsentant har gjort
  • Forklar betydningen: Vis, hvordan din tillidsrepræsentants indsats har påvirket jer positivt
  • Vær detaljeret: Jo mere konkret, desto bedre for at finde den rette modtager af prisen
  • Det er også muligt at indstille en tillidsrepræsentant, selvom vedkommende ikke er din kollega

Prisfesten Årets TR finder sted 12. november i Cirkusbygningen i København.

A4 Medier udlodder 5x2 billetter blandt alle, som indstiller til prisen. Vinderne får direkte besked.

Sidste frist for indstillinger er 7. september.

Indstil til årets samarbejdsinitiativ her

Læs om de andre priser her

GDPR