Onsdag og torsdag kan du møde velfærdens talenter på Ungdommens Folkemøde

UFM_TALENT2
Foto: Kollage af private fotos
TALENT FOR MENNESKER: I de kommende dage kan du møde en række af de udvalgte talenter fra A4 Mediers talentliste 'Talent for mennesker' i A4's telt på Ungdommens Folkemøde.

Hvad vil det sige at have talent for at være sygeplejerske, misbrugsbehandler eller politibetjent?

Det vil en række unge talenter i fagene give deres bud på, når A4 Medier onsdag og torsdag giver ordet til nogle af dem, som i løbet af sommeren er blevet hyldet på A4 Mediers talentliste 'Talent for mennesker'.

Du kan møde Jonas, Amalie, Sara og mange flere i A4 Mediers plads på Ungdommens Folkemøde, som afholdes i Valbyparken 4. og 5. september.

Læs om alle 50 udvalgte talenter i vores magasin, som deles ud ved teltet i løbet af dagene, og mellem klokken 11.00-11.45 kan du høre flere af dem live på scenen, hvor de fortæller om deres vej ind i branchen, og hvorfor andre unge bør gå samme vej.

A4 Medier på Ungdommens Folkemøde

Ungdommens Folkemøde afholdes for niende år i træk af Ungdomsbureauet. Folkemødets ambition er at være "bindeleddet mellem unge og beslutningstagere".

A4 Medier deltager i år og kan begge dages findes under temateltet A8: Arbejdsliv. Her kan du få en gratis udgave af A4 Magasin, og klokken 11 begge dage kan du være med til at hylde talenterne.

HVOR: Temateltet A8, Valbyparken
HVORNÅR: 4. og 5. september klokken 9.00-15.00
HVAD SKER DER: Klokken 11.00-11.45 bliver velfærdens talenter hyldt på scenen

GDPR