Emilies ro og nærvær skaber tryghed for udsatte borgere i fynsk jobcenter

emilieostergaard
25-årige Emilie Østergaard Hansen er blandt de udvalgte til 'Talent for mennesker'. Foto: Majbritt Juhl Jenkov
Den jobcenteransatte socialrådgiver Emilie Østergaard Hansen har en særlig evne til at møde udsatte borgere i øjenhøjde, og hun har samtidig stort fokus på at udvikle sig fagligt.

25-årige Emilie Østergaard Hansen er ikke blot en vellidt kollega. Hun har også en helt særlig evne til at møde udsatte borgere med stor respekt og værdighed. 

Det gør hun dagligt i sit arbejde som socialrådgiver i jobcentret i Faaborg-Midtfyn Kommune. Derfor har Emilie Østergaard Hansens kollega, teamleder Majbritt Juhl Jenkov, indstillet hende til ’Talent for mennesker’.

”Hun har en oprigtig stor tro på værdien i det enkelte menneske og får det frem i det trygge og tætte samarbejde, hun skaber med borgerne. Hun kan med sin ro og evne til at være nærværende få et utroligt godt samarbejde med dem, hun møder,” skriver Majbritt Juhl Jenkov i indstillingen.

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre fag i velfærdsrettede fag

Find portrætterne af de udvalgte til ‘Talent for mennesker’ 

Emilie Østergaard Hansen har også en stor nysgerrighed på at finde nye meningsfulde veje sammen med både borgere, virksomheder, kolleger og andre samarbejdspartnere, og samtidig har hun stort fokus på, hvordan hun kan udvikle sig i sit fag, skriver Majbritt Juhl Jenkov videre i indstillingen.

Den unge socialrådgiver har været ansat i det fynske jobcenter i over fire år. Først som praktikant, derefter som studentermedhjælper og i de seneste par år som færdiguddannet socialrådgiver.

GDPR