Esra blev uddannet for to år siden, men har allerede en helt særlig betydning for sin arbejdsplads

image_167849473-fotor-2024070813821
23-årige Esra Nek er blandt de udvalgte til A4 Mediers talentliste 'Talent for mennesker'. Foto: Privatfoto
Social- og sundhedsassistent Esra Nek har en særlig ro over sig, som kommer både beboere, pårørende og kolleger til gavn på Ældrecentret Nygårds Plads Nygårds Plads i Brøndby. "Esra er noget særligt, hun er i stand til at skabe en tillidsfuld, rolig og kærlig kontakt," skriver hendes leder i indstillingen til 'Talent for mennesker'.

Esra Nek er som bare 23-årig en af de yngste udvalgte til 'Talent for mennesker'.

Men trods at hun blev uddannet for lidt over to år siden, lægger både afdelingsleder og kolleger på Ældrecentret Nygårds Plads i Brøndby stor vægt på, at Esra Nek er en enormt fagligt kompetent social- og sundhedsassistent.

"Esra er noget særligt, hun er i stand til at skabe en tillidsfuld, rolig og kærlig kontakt med beboerne, pårørende og kolleger," står det i arbejdspladsens indstilling.

Her lægges der vægt på, at Esra Nek har en særlig ro over sig. Den kommer hende især til gavn om aftenen, hvor det for mange "kan være en svær udfordring" at navigere i og prioritere mellem de mange opgaver.

"Esra er både omsorgsfuld, rar og imødekommende og alle, der kommer i kontakt med Esra, føler sig velkommen. Esra løfter sine opgaver med en ro og er altid klar på at give sine kolleger en hånd og hjælper, hvor hun kan," står det i indstillingen.

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre i velfærdsrettede fag

Find portrætterne af de udvalgte til ‘Talent for mennesker’ 

De anerkendende ord betyder meget, siger Esra Nek.

“Den anerkendelse får man jo ikke altid til hverdag. Og man glemmer også lidt at give sig selv en klap på skulderen, hvilket, jeg tror, nok er det vigtigste at huske. Men det er også rart at få at vide af sin leder og sine kolleger, at man gør det godt. Så får man bare endnu mere lyst til at gøre det godt,” siger Esra Nek.

GDPR