"Laura er med sin skarphed, dygtighed, medmenneskelighed og med sit viljestærke væsen med til at højne fagligheden og arbejdsglæden"

Laura_Marie_Pedersen_h__jformat_2
30-årige Laura Marie Pedersen er blandt de udvalgte til A4 Mediers talentliste 'Talent for mennesker'. Foto: Privatfoto
Laura Marie Pedersen arbejder som faglig koordinator på botilbuddet Røbo på Bornholm. Her tager hun glædeligt imod alle udfordringer og skubber ved hjælp af sin faglighed hele botilbuddet fremad med tilgangen om, at "det skal nok gå".

"Laura er et helt unikt menneske. Hun er afsindigt dygtig og skarp til sit arbejde som faglig koordinator, og derudover besidder hun den sjældne egenskab at være utroligt ydmyg. Hun er med sin skarphed, dygtighed, medmenneskelighed og med sit helt utrolige viljestærke væsen med til at højne fagligheden og arbejdsglæden her på Røbo."

Sådan skriver lederen af dagtilbuddet Røbo på Bornholm, Christina Sonne, i sin indstilling af 30-årige Laura Marie Pedersen til 'Talent for mennesker'.

Laura Marie Pedersen er uddannet ergoterapeut, men fungerer på botilbuddet som faglig koordinator - og det på en måde, der er med til at "skabe udvikling, livsglæde og trivsel blandt vores beboere, både med sin faglighed, men også med hele sit humoristiske, medmenneskelige og viljestærke væsen," står det i indstillingen. 

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre i velfærdsrettede fag

Find portrætterne af de udvalgte til ‘Talent for mennesker’ 

Et kendetegn ved Laura Marie Pedersen er et gåpåmod, som går ud over det sædvanlige. Hendes leder skriver, at hvis der er en ny udfordring, der skal løses, så tager Laura Marie Pedersen den. Og det med et smil og en indstilling om, at "det skal nok gå". 

"Laura udfordrer alle på stedet ved altid at se muligheder og bare gå ind i opgaven - også selv om det kan betyde kaos, og ingen ved, hvordan det ender. Laura har en grundlæggende stærk tro på andre mennesker," skriver Christina Sonne i indstillingen til 'Talent for mennesker'.

GDPR