Lea er kreativ og inkluderende i sit pædagogiske arbejde: "Hun skaber et miljø, hvor borgere føler sig som medskabere af eget liv"

Lea_Rohde_Albrechtsen_Talent__1_
33-årige Lea Rohde Albrechtsen er udvalgt til 'Talent for mennesker'. Foto: Privatfoto
Socialpædagog Lea Rohde Albrechtsen har en helt særlig evne til at sætte sig ind i andre menneskers udfordringer. Derfor gør hun en stor forskel for borgerne på bostedet Stærevænget.

Som borger på et botilbud er nogle af livets opgaver lagt over til de ansatte på stedet. 

Men på bostedet Stærevænget i Assens møder borgerne socialpædagog Lea Rohde Albrechtsen, der med sin inkluderende tilgang skaber en livsglæde for dem. 

Derfor er Lea Rohde Albrechtsen udvalgt til 'Talent for mennesker'.

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre fag i velfærdsrettede fag

Find portrætterne af de udvalgte til ‘Talent for mennesker’ 

"Hun formår at se og anerkende den enkelte borgers unikke styrker og potentiale og skaber dermed et miljø, hvor alle føler sig værdsatte og som medskabere af eget liv," skriver Stine Rasmussen, der er leder af bostedet Stærevænget, i sin indstilling af Lea Rohde Albrechtsen. 

Stine Rasmussen fremhæver også, hvordan Lea Rohde Albrechtsen ikke lader sig begrænse, når der opstår udfordringer.

"Lea viser kreativitet og innovation i sin tilgang, hvilket gør hende i stand til at finde eller søge løsninger, hvor andre måske lader problemerne overskygge," skriver Stine Rasmussen.

Derudover bidrager Lea Rohde Albrechtsens empatiske og engagerede tilgang til trivsel og udvikling blandt borgere og kolleger, lyder det i indstillingen. 

GDPR