Natassia mestrer relationsarbejdet - både med små og store børn

Natassia_Nyrup_Juliussen_kvadratisk
Natassia Hyrup Juliussen er 32 år og har arbejdet som folkeskolelærer på Gislinge Skole i to år. Foto: Privatfoto
Som indskolingslærer og LKT-vejleder på Gislinge Skole formår Natassia Hyrup Juliussen at bygge relationer med børn i alle aldre. Det gør hun ved at være opsøgende, lyttende og guidende - også efter klokken 16.

For alle gælder det, at døgnet kun har 24 timer. 

Men rundt omkring i Danmark findes der mennsker, der formår at sætte naturlovene ud af kraft og opnå mere på de timer, end hvad der burde være muligt.

Et af disse mennesker er folkeskolelæreren Natassia Hyrup Juliussen. 

Til dagligt arbejder hun som indskolingslærer og LKT-vejleder (læring, kontakt og trivsel) på Gislinge Skole lidt uden for Holbæk. 

Med en baggrund som lærer på en specialskole mestrer hun det udviklingspotentiale, der ligger i at bygge relationer både med børnene og deres forældre. Hun insiterer på, at man som folkeskolelærer vinder ved at investere tid og energi i at bygge relationer - både til små og store børn såvel som til forældrene.

Det er også en af årsagerne til, at Randi Hoffmann, der er skoleleder på Gislinge Skole, har indstillet Natassia Hyrup Juliussen til 'Talent for mennesker'.

Fakta: Talent for mennesker

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre fag i velfærdsrettede fag

Find portrætterne af de udvalgte til ‘Talent for mennesker’

"Natassia er insisterende på at bevise over for kollegerne, at vi som pædagogisk personale vinder på den lange bane, når vi investerer tid i relationerne. Således møder hun gerne op til forældrearrangementer, i ungdomsklubben eller i enkelte tilfælde hjemme hos familier, hvor eleverne har det særlig svært," skriver Randi Hoffmann i sin indstilling.

Som LKT-vejleder er Natassia Hyrup Juliussen en fortrolig voksen for unge, der har det svært. Hun både lyttende og guidende og svarer altid på en SMS, når modstanden presser sig på. Også når klokken har passeret 16.

Alt det gør Natassia Hyrup Juliussen, samtidigt med at hun privat har tre børn og et bonusbarn, sidder som medarbejderrepræsentant i skolens bestyrelse og er engageret i personalets festudvalg.

Derfor er hun blandt de 50 udvalgte på A4 mediers talentliste 'Talent for mennesker'. 

GDPR