Nina spreder med sin humor hver dag liv og glæde på Æblehaven Plejehjem

Nina_Marcussen_kvadratisk-fotor-20240710141011
27-årige Nina Marcussen er blandt de udvalgte til A4 Mediers talentliste 'Talent for mennesker'. Foto: Privatfoto
Med sin humor og evne til at skabe stærke relationer er 27-årige Nina Marcussen blandt de udvalgte til 'Talent for mennesker'.

Evnen til at skabe stærke relationer til især beboere, men også kolleger, er en af de vigtigste egenskaber i arbejdet som social- og sundhedsassistent på et plejehjem.

Og det er 27-årige Nina Marcussen "vanvittigt dygtig" til. Det skriver Nanna Rimmen, der arbejder samme sted, i sin indstilling af Nina Marcussen til 'Talent for mennesker': 

"De dybe relationer gør, at Nina er god til at spotte ny eller begyndende sygdom. Ligeledes ser Nina det enkelte menneskes behov og har en lyttende tilgang til beboerne. Nina brænder for sine opgaver og ser altid løsninger frem for begrænsninger."

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre i velfærdsrettede fag

Find portrætterne af de udvalgte til ‘Talent for mennesker’ 

Ved aktivt at bruge humor i arbejdet med beboerne skaber Nina Marcussen hver dag liv og glæde både på plejehjemmet, men prioriterer i høj grad også, at beboerne får en aktiv hverdag. For eksempel ved at arrangere busture til forskellige destinationer.

"Nina giver altid alt, hvad hun har i forhold til viden og omsorg. Hun er et enormt betænksomt menneske med et hjerte af guld."

GDPR