Både på og uden for fodboldbanen gør 20-årige Safdar en positiv forskel for en masse mennesker

Safdar_Ibrahimi_h__jformat_2
20-årige Safdar Ibrahimi er blandt de udvalgte til A4 Mediers talentliste 'Talent for mennesker'. Foto: Privatfoto
20-årige Safdar Ibrahimi har i det seneste år været med til at give over 50 mennesker med udfordringer i livet en masse positive oplevelser i fællesskab gennem fodboldholdet Ombold.

Safdar Ibrahimi er et af de velfærdstalenter, der gør en kæmpe forskel for både borgere og kolleger. 

Og det gælder både på og uden for arbejde. 

Som social- og sundhedsassistent har den bare 20-årige vist en helt naturlig forståelse for omsorgsfagene, og af teamleder i Sønderborg Kommune Cristina Nørholt bliver Safdar Ibrahimi kaldt et "unikt ungt menneske fuld af energi, omsorgsfuldhed og empati": 

"Safdar ser det enkelte menneske, lytter til borgerne, støtter dem og vejleder dem på bedste vis. Han er meget vellidt af kolleger og borgere," skriver hun i indstillingen af Safdar Ibrahimi til 'Talent for mennesker'. 

Fakta: Talent for mennesker 2024

Ambitioner og karrieredrømme er ikke kun forbeholdt unge i erhvervslivet. Med den nye talentliste 'Talent for mennesker' vil vi på A4 Medier hylde velfærdssamfundets unge talenter med fokus på den helt særlige faglighed, der alt for ofte bliver overset i det brede mediebillede

'Talent for mennesker' skal fremhæve de unge mennesker, der kan noget helt særligt med deres medborgere. Dem, der får samfundet til at hænge sammen ved at give os en god start på livet, en støttende hånd i svære tider og en værdig alderdom

Vi på A4 Medier har udvalgt talenterne til den endelige liste blandt mange indstillede med vægt på de faglige kvaliteter, som er fremhævet i indstillingerne

For at komme med på listen skal man være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu, i administration eller andre i velfærdsrettede fag

Find portrætterne af de udvalgte til ‘Talent for mennesker’ 

Men også uden for arbejde gør Safdar Ibrahimi en forskel. Under sin oplæringsperiode i socialpsykiatrien blev han en del af Ombold-holdet i Sønderborg - et fodboldhold for psykisk sårbare, personer med et misbrug og hjemløse. 

"Safdar blev hurtigt vellidt blandt spillere, kolleger og daværende træner på grund af sit gode humør og ping-pong med spillerne," skriver Cristina Nørholt i indstillingen og tilføjer, at Safdar Ibrahimi lykkedes med at tiltrække flere spillere til holdet. 

Siden har han været en del af Ombold-holdet og deltaget i turneringer flere steder i Danmark samt Nordisk Mesterskab i Norge. 

"Her vendte holdet hjem med uforglemmelige minder, som alle stadig lever højt på. Safdar har det seneste år været en stor del af årsagen til, at over 50 mennesker med udfordringer i livet har haft en positiv oplevelse på eller omkring en fodboldbane."

GDPR