Dansk Erhverv udvider direktionen

DE-direktion
Dansk Erhvervs direktion vil således per 9. september bestå af fem medlemmer: administrerende direktør Brian Mikkelsen, viceadministrerende direktør Laurits Rønn, direktør Morten Langager, direktør Natasha Brandt og direktør Phillip Willerslev-Olsen. Foto: Dansk Erhverv
Dansk Erhverv opretter en ny direktørstiling, der skal besættes af Natasha Brandt, og flytter samtidig Philip Willerslev-Olsen ind i direktionen.

Tidligere direktør for onlineboghandlen Saxo.com Natasha Brandt skal fremover bestride posten som ny direktør i Dansk Erhverv, hvor hun skal fokusere på medlemsservice, digitalisering og salg.

Det skriver Dansk Ehverv i en pressemeddelelse

Der er tale om en nyoprettede direktørstilling, som er led i Dansk Erhvervs strategi om at løfte organisationens arbejde for og med nuværende og nye medlemsvirksomheder. 

Samtidig rykker Dansk Erhverv nuværende CFO, Philip Willerslev-Olsen, ind på direktionsgangen, hvor han fremover skal være direktør med ansvar for økonomi, facility og genopførelse af Dansk Erhvervs domicil, Børsen. 

”Dansk Erhverv er i en rivende udvikling. Natasha Brandt kommer med en meget stor viden om digitalisering og onlineservices, og hun vil utvivlsomt være med til at styrke vores fokus på at bidrage til vores medlemmers succes og dermed skabe øget vækst og velstand i Danmark. Herudover byder vi også velkommen til Phillip Willerslev-Olsen som del af direktionen, der vil have fokus på at sikre en sund og skalerbar drift i takt med at flere virksomheder og brancheforeninger bliver medlem af Dansk Erhverv,” siger administerende direktør Brian Mikkelsen i pressemeddelsen. 

Dansk Erhvervs direktion vil per 9. september således bestå af fem medlemmer: administrerende direktør Brian Mikkelsen, viceadministrerende direktør Laurits Rønn, direktør Morten Langager, direktør Natasha Brandt og direktør Phillip Willerslev-Olsen.

GDPR