Tekniq Arbejdsgiverne ofrer to underdirektører som led i styrkelse af strategi

Tina_Voldby_
Tina Voldby har været underdirektør i Tekniq Arbejdsgiverne i mere end 15 år. Foto: Tekniq Arbejdsgiverne
Tina Voldby og Erling Ernstsen er fortid som underdirektører i Tekniq Arbejdsgiverne. Ifølge arbejdsgiverorganisationen skyldes det en styrkelse af den strategiske indsats.

Tekniq Arbejdsgiverne vil styrke sin strategiske indsats, og i den forbindelse er underdirektørerne Tina Voldby og Erling Ernstsen fortid i arbejdsgiverorganisationen.

Det oplyser Tekniq Arbejdsgiverne i en pressemeddelelse

I pressemeddelelsen præsenteres den nye direktion, der altså ikke omfatter Tina Voldby og Erling Ernstsen.

Derudover oplyses det, at begge de tidligere underdirektører er blevet tilbudt at fortsætte som henholdsvis uddannelsesunderdirektør og økonomichef uden for direktionen. Dette tilbud har de takket nej til.

Tina Voldby har været underdirektør i for uddannelse Tekniq Arbejdsgiverne siden 2008, og hun har tidligere været afdelingschef i samme organisation og haft chefstillinger i Dansk Arbejdsgiverforening.

Erling Ernstsen har været underdirektør for økonomi, strategi og IT siden 2007, hvor han kom fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industri.

Tekniq Arbejdsgiverne oplyser i pressemeddelelsen, at de, siden de i september 2023 udformede den såkaldte 2027-strategi, har fokuseret særligt på digitalisering, arbejdskraftmangel, robusthed og bæredygtighed. Og det er altså som et led i denne strategi, at den nye udpegelsen af den nye strategi indgår.

GDPR