Underdirektør "smækker med døren" efter brat afsked fra Tekniq Arbejdsgiverne

voldby_2
Tina Voldby er fortid som underdirektør for uddannelse i Tekniq Arbejdsgiverne. Nu melder hun selv ud. Foto: Tekniq Arbejdsgiverne/Jeppe Carlsen
Tidligere underdirektør Tina Voldby fortæller i et Linkedin-opslag om bruddet med Tekniq Arbejdsgiverne, hvor hun fik tilbudt en stilling uden for direktionen.

1. juli præsenterede Tekniq Arbejdsgiverne sin nye direktion. Samtidig blev det meldt ud, at de to mangeårige underdirektører Tina Voldby og Erling Ernstsen ikke længere var at finde på direktionsgangen.

Nu fortæller Tina Voldby selv om situationen i et opslag på LinkedIn.

"Fredag d 21/6 blev jeg orienteret om en organisationsændring, der betød at jeg ikke længere skulle være en del af ledelsen og det strategiske samarbejde med bestyrelse og forbund," skriver Tina Voldby i sit LinkedIn-opslag.

I opslaget skriver hun, at hun valgte at takke nej til en ny position. Ifølge Tekniq Arbejdsgiverne blev hun tilbudt at fortsætte som underdirektør for uddannelse uden for direktionen.

LÆS OGSÅ: Tekniq Arbejdsgiverne ofrer to underdirektører som led i styrkelse af strategi

En uge senere, fredag den 28. juni, var hun færdig i Tekniq.

Voldby skriver samtidig, at der er mange, hun ikke har haft mulighed for at sige farvel til. I opslaget takker hun derudover sine mange samarbejdspartnere.

Det har ikke været muligt at få en uddybende kommentar af Tina Voldby.

Ifølge A4's faglige kommentator Gitte Redder bærer opslaget præg af, at der bliver smækket med døren. 

"Tina Voldby er vred over udsigten til en degradering, som det er jo er, når man efter så mange år ikke længere har adgang til direktionslokalet. Det har hun ikke ville finde sig i. Det er ikke overraskende, når man kender Tina Voldby og hendes jernvilje," siger Gitte Redder i nyeste afsnit af podcasten 'Fagbevægelsen Uden Filter'.

GDPR