Boss Ladies FGU skal få flere kvinder til at tage en erhvervsuddannelse

BeFunky-collage__6_
Boss Ladies arbejder i sin erhvervsskoleindsats på at nedbryde stereotyper og fordomme, hvilket skal støtte op om unge kvinders vej ind på de mandsdominerede erhvervsuddannelser. Foto: Boss Ladies
En ny landsdækkende indsats af Boss Ladies FGU skal skabe et stærkt uddannelses- og arbejdsfællesskab for kvinder på landets FGU-institutioner.

Over de næste fire år vil Boss Ladies FGU arbejde for at skabe et uddannelses- og arbejdsfællesskab for kvinder på landets FGU-institutioner, skriver Divérs i en pressemeddelelse

Formålet med indsatsen er at få flere kvinder til at tage en erhvervsuddannelse. Initiativtageren bag Boss Ladies FGU er nonprofitorganisationen Divérs, og projektet har fået 20 millioner kroner af Den A.P. Møllerske Støttefond. 

Boss Ladies har i sin erhvervsskoleindsats arbejdet på at nedbryde stereotyper og fordomme, der skal støtte op om unge kvinders vej ind på de mandsdominerede erhvervsuddannelser.

I Boss Ladies FGU vil kvinder på FGU-institutionerne møde kvindelige faglærte fra forskellige brancher, der har succes med deres fag. I indsatsen vil man desuden oplyse de unge kvinder om deres uddannelsesmuligheder og styrke FGU-institutionernes kønsbevidsthed og forbindelse til det lokale erhvervsliv.

GDPR