A4 Medier opretter nyt netværk for fysisk arbejdsmiljø

St__rke_Lars_fra_NFA_i_rette_format-medium_32__1_
NFA-professor Lars Louis Andersen er mødeleder og facilitator for A4 Mediers nye netværk om fysisk arbejdsmiljø. Foto: NFA
Et godt fysisk arbejdsmiljø kan have stor betydning for arbejdsudbuddet og produktiviteten. Derfor opretter A4 Medier nu en professionel netværksgruppe, der har til formål at forstå årsager til nedslidning og arbejdsulykker og give inspiration til forskellige typer af løsninger.

Vi ved, at det fysiske arbejdsmiljø som for eksempel tunge løft, kemiske eksponeringer og ergonomiske belastninger kan resultere i nedslidning, sygemeldinger og arbejdsulykker. 

Hvis flere knækker koden til at forbedre det fysiske arbejdsmiljø, så kan det have stor betydning for både arbejdsudbuddet og produktiviteten. 

Derfor opretter A4 Medier nu et netværk for fysisk arbejdsmiljø, der skal sætte fokus på netop det. Formålet er at forstå de dybereliggende problemstillinger og få inspiration til både konkrete og komplekse løsninger. 

Netværkets faste mødeleder og facilitator er Lars Louis Andersen, der til daglig arbejder som professor ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA), hvor han har forsket og skrevet et hav af videnskabelige artikler om blandt andet muskel- og skeletbesvær, nedslidning og seniorer på arbejdsmarkedet.

Det første møde i netværksgruppen finder sted torsdag den 21. november. Og der er allerede sat navn på flere af de oplægsholdere, der skal sætte fokus på forskellige perspektiver af det fysiske arbejdsmiljø. 

Seniorforsker ved NFA, Jeppe Ajslev, skal blandt andet sætte fokus på mulighederne og begrænsningerne ved brugen af ny teknologi. Mens også Arbejdstilsynets direktør, Sine Frederiksen, lægger vejen forbi for at give en status på Arbejdstilsynets arbejde.

Oplægsholdere og temaer opdateres løbende. Her kan du læse mere om, hvad der indtil videre er planlagt, og hvordan du tilmelder dig. 

GDPR